fbpx

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că oaspeții noștri vor avea o ședere sigură și plăcută. Mai multe detalii aici www.dambumorii.ro/masuri-protectie-impotriva-covid/

Team building la munte

Ești în căutarea unei locații pentru team building-ul de toamnă al firmei tale? Domeniul Dâmbu Morii îți recomandă destinația potrivită – Brașov. Aici ai numeroase posibilități de a petrece timp prețios alături de echipa ta. De la plimbările cu atv-ul până la tiroliană și tras cu arcul, Brașov-ul îți propune activități ce vor încuraja lucrul în echipă, spiritul comunicativ și responsabilitatea.

Parcul de aventură, centrele de echitatie, excursiile în zonele faimoase (Peleș, Bran, Viscri) ce înconjoară județul pot transforma team building-ul într-o experiență memorabilă. Hotelul Domeniul Dâmbu Morii încadrat la 3 stele poate acomoda grupuri de 64 de persoane cu posibilitate de suplimentare. Configurarea acestuia este de 21 de camere duble și 10 camere duble superioare ce se pot suplimenta cu 1 pat / cameră.

Conferințele cu întregul program le poți lăsa în grija noastră. Domeniul Dâmbu Morii dispune de 3 săli de conferințe cu capacitatea de 60, 80 respectiv 350 de locuri. Sălile de conferință sunt oferite gratuit în intervalul duminică – joi. Coffee break-urile pot fi desfășurate pe terasele ce au o priveliște falnică asupra munților și râului Timișul de Jos. Programul conferințelor poate fi completat de activități exterioare chiar în imediata apropiere a sălii întrucât locația noastră dispune de 1,5 hectare de teren ce poate reprezenta spațiul ideal al multor activități ce presupun lucrul în echipă.

Mai mult decât atât, seara putem organiza un moment special de socializare cu barbeque, proțap, foc de tabără, băuturi fierbinți tradiționale și muzică live. Un cadru deosebit, perfect încadrat în inima naturii.

Detalii și rezervări:

Vino la munte și descoperă rețeta de succes a unui team building reușit! Află acum mai multe detalii la 0786 170 457 sau scrie-ne cererea ta pe adresa office@dambumorii.ro

*loc în cameră dublă, tarif pentru intervalul duminică – joi

0771202202