fbpx

Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că oaspeții noștri vor avea o ședere sigură și plăcută. Mai multe detalii aici www.dambumorii.ro/masuri-protectie-impotriva-covid/

Loc de joacă

Locul de joacă așteaptă să fie inundat de bucuria și râsetele prichindeilor. Terasa exterioară aflată în imediata apropiere poate fi un refugiu perfect pentru părinții ce doresc să se liniștească după o săptămână încărcată la birou, fără a scăpa din priviri micuțul jucăuș.

Organizăm petreceri pentru copii cu meniuri delicioase pe gustul prichindeilor (pentru evenimente mai mari de 15 persoane).

Vă rugăm să luați la cunoștință!

-Locul de joacă exterior este deschis în sezonul cald (iunie, iulie și august) cu excepția zilelor în care zona Marbou este închisă pentru evenimente private. Înafara acestei perioade spațiul se află la dispoziția prichindeilor în funcție de condițiile meteo.
-locația nu oferă exclusivitate petrecerilor;
-Rezervările ferme sunt însoțite de un contract și un avans de 25% din valoarea estimată a evenimentului;
-Tortul poate fi adus din exterior de client cu condiția însoțirii acestuia de un Certificat de Conformitate emis de laborator;
-nu este permisă introducerea și consumul alimentelor sau băturilor aduse din exterior, excepție face tortul adus pentru evenimentele speciale;
– Rezervările la restaurant / terasă cu meniu fix (indiferent dacă se fac personal, pe mail sau telefonic) se confirma cu 7 zile înainte de eveniment. Dacă numărul de persoane se modifică în plus se achită valoarea corespunzătoare acestora. Dacă anumite persoane nu se prezintă, clientul va suporta contravaloarea meniurilor comandate cu 7 zile înainte de eveniment.
-Locul de joacă nu este supravegheat de personal autorizat de aceea vă recomandăm să supravegheați în permanență copii.

Regulamentul de bună funcționare a locului de joacă

Locul de joacă pentru copii are scopul de a le oferi acestora momente pline de bucurie, motiv pentru care rugăm însoțitorii acestora să ia la cunoștință următoarele:

 • Programul locului de joacă pentru copii este între 10.00 și 20.00.
 • Prin intrarea în spaţiul denumit “Loc de joacă”, acceptaţi şi vă conformaţi acestui regulament şi impuneţi respectarea lui de către copilul sau copii pe care îl / îi însoţiţi.
 • Locul de joacă nu este supravegheat de personal calificat, copiilor le este permis accesul doar sub supravegherea unui însoţitor. Vă recomandăm supravegherea copiilor în permanență. Nu suntem răspunzători de posibilele accidente, comportament necorespunzător între utilizatorii spațiului de joacă, murdărirea hainelor sau a bunurilor copiilor.
 • Echipamentul cu care este dotat spațiul de joacă este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani. Greutatea corporală maximă admisă este de 54 kg. Nu este permisă utilizarea echipamentului din dotarea locului de joacă de către adulți.
 • Este permisă intrarea în spaţiul de joacă a copiilor care au nevoie de supraveghere specială (dizabilităţi fizice, afecţiuni psihice, comportament exuberant, ADHD, epileptici, dependenți de insulină, autiști, surdo-muți) sau care prin comportamentul lor pot induce traume celorlalţi copii, doar cu persoanele care îi supraveghează, acestea fiind direct responsabile de acţiunile lor. Aceste situații trebuie anunțate în prealabil personalului nostru la momentul intrării în spațiul de joacă.
 • Dorim să protejăm cât mai mult copii veniți la joacă, de aceea, pentru sănătatea tuturor, vă rugăm să nu permiteți accesul în spațiul de joacă al copiilor vizibil bolnavi sau cu boli contagioase.
 • Nu este permis comportamentul agresiv față de alți copii precum și aruncarea cu pietre, resturi menajere şi metalice.
 • Nu este permisă folosirea necorespunzătoare a toboganelor, altor jucării și facilități pentru copii. Urcarea scărilor nu este permisă mai multor copii simultan. În zona toboganelor nu este permisă urcarea în sens invers sau în picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborâre, cu picioarele înainte şi în poziţia şezut. Un singur copil poate aluneca pe tobogan. După coborâre trebuie eliberată zona de sosire pentru a evita lovirea altui copil. La folosirea leagănelor este indicată poziţia şezând, nu este permisă sărirea de pe acesta înainte de oprire.
 • Nu este permisă supraaglomerarea echipamentului de joacă, fapt ce ar putea cauza accidente. Este interzisă folosirea echipamentului în condiţii climaterice nefavorabile: ploaie, vânt puternic, ceaţă, gheaţă, ninsoare. Este interzisă staţionarea în zona de siguranţă a echipamentului. Pentru un plus de siguranță, vă rugăm să nu lăsați copii cu gumă de mestecat, jucării sau obiecte ascuțite, tăioase, periculoase, etc.
 • Nu este permis consumul de băuturi sau servirea alimentelor în perimetrul spațiului de joacă. Vă rugăm să nu aruncați gunoaie, reziduri, ambalaje de orice natură, resturi de țigară, etc.
 • Nu este permisă folosirea echipamentului defect. Nu este permisă vandalizarea spațiului de joacă: zgârierea, scrierea, vopsirea, murdărirea cu orice substanță, ruperea, distrugerea echipamentului de joacă și a altor piese de mobilier (bănci, coșuri de gunoi, lampadare, etc). Însoţitorii copiilor îşi asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor produse de aceştia în incinta locului de joacă.
 • Utilizatorii spațiului de joacă au obligația de a păstra curățenia în incinta acestuia.
 • Nu este permis accesul cu animale în spațiul de joacă.
 • Vă rugăm să luați la cunoștință faptul că nu ne asumăm răspunderea pentru pierderea obiectelor personale în cadrul localului nostru.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

0771202202