fbpx
Timișul de Jos - Brașov, Receptie : 0771 700 800 / Evenimente : +40 724 509 404

Evenimente festive

Restaurant Nuntă și Botez Brașov

Bucurați-vă de splendoarea naturii la doar câteva minute de Brașov. Conceptul clasic cu atingeri moderne completat de frumusețea și simplitatea naturii transformă Domeniul Dâmbu Morii în locația ideală a evenimentului dumneavoastră festiv, fie că este vorba de o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară. Prin creativitate și bun gust, echipa Domeniului Dâmbu Morii oferă consultanță și soluții personalizate pentru a seta toate detaliile evenimentului dumneavoastră mult visat.

Dacă sunteți în căutarea unei săli de eveniment pentru nuntă, botez sau petrecere privată vă invităm să aflați mai multe detalii despre cele 4 săli cu capacitate începând de la 50 de locuri. Sala Privo aflată la etajul 1 al hotelului oferă un tablou superb al grădinii exterioare și este ideală pentru nunți organizate într-un cadru intim, un botez mai restrâns sau o petrecere privată între prieteni. Sala Treselle ideală pentru nunți este luminoasă datorită celor patru pereți de sticlă ce oferă o priveliște impresionantă a grădinii și o senzație generoasă de spațiu și confort.
Marabou poate găzdui evenimente mari în aer liber, oglindite în strălucirea piscinei. Imaginațit-vă recepția nunții lângă piscina exterioară cu apă cristalină în bătaia razelor de soare… un cadru cu adevărat spectaculos, memorabil.

Pentru nunți deosebite și cochete suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile organizate în aer liber, cu altar special amenajat pe insula domeniului.

SALA TRESELLE

EXTRAVAGANTĂ, GENEROASĂ, ACCESIBILĂ

Sala Treselle poate găzdui petreceri de până la 250 de persoane, cu un spațiu extravagant, foarte generos și accesibil este luminoasa datorita celor patru pereti de sticla ce ofera priveliste impresionanta a gradinii si o senzatie de spatiu si confort.

Beneficiază de bar și spatiu exterior cu o priveliste superba.

TERASA MARABOU

Poate gazdui evenimente mari de pana la 350 de persoane pe terasa acoperita si incalzita

SALA RESTAURANT

Avand o capacitate de maxim 110 persoane, cu un design rustic este sala ideala pentru o petrecere de nunta sau botez,

SALA PRIVO

Este perfecta pentru evenimentele de maxim 50 de persoane, oferind intimitate si o priveliste superba de pe cele 2 balcoane in care se poate iesi , sala acomodeaza perfect un eveniment corporate, botez sau o sedinta.

Odată cu alegerea sălii de eveniment potrivite pentru nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastră vă vom fi aproape în alegerile făcute. Considerăm că meniurile de masă sunt un element extrem de important de aceea vă propunem diverse variante pentru invitați, copii și persoanele cu regim alimentar special. Puteți opta între mai multe pachete de băutură iar în privința tortului aveți cele mai calde recomandări. Hotelul oferă tarife speciale de cazare oaspeților ce doresc un plus de confort după terminarea petrecerii.

Domeniul Dâmbu Morii are o experiență de 9 ani în organizarea nunților, botezurilor sau a petrecerilor private. Mii de clienți au fost fericiți să găzduiască evenimente aproape de natură, la doar câteva minute distanță de orașul Brașov. Doriți mai multe detalii? Vă stăm la dispoziție, cu drag!

Pentru evenimente festive ne puteti contacta la 0775500600

Detalii și rezervări
M: 0766 704 545
E: evenimente@dambumorii.ro

0771202202

 

inregistrare domenii gazduire website gazduire site gazduire web