fbpx
Timișul de Jos - Brașov, Receptie : 0771 700 800 / Evenimente : +40 724 509 404

Evenimente business

Succesul dumneavoastră este și succesul nostru! Domeniul Dâmbu Morii dispune de 3 săli de evenimente business (conferințe, evenimente corporate, întâlniri de afaceri, traininguri, team building-uri, prezentări).

Echipa noastră este pregătită să organizeze și să răspundă celor mai diverse cerințe ale evenimentului dumneavoastră. Locația dispunde de 3 săli de evenimente business: sala Treselle (250 de locuri, set-up round tables), sala Premier (80 de locuri, set-up teatru), sala Privo (60 de locuri, set-up teatru).

Punem la dispoziție toate dotările necesare desfășurării evenimentului (videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare și microfon, internet de mare viteză). Lumina naturală oferă o ambianță relaxantă, un mediu eficace.

Tarifele atractive ale meniurilor specifice evenimentelor business (conferințe, evenimente corporate, întâlniri de afaceri, traininguri, team building-uri, prezentări), coffee break-urile și sălile de conferință vor întări cu siguranță decizia alegerii locației noastre pentru găzduirea evenimentelor planificate.

TEAM BUIDING

Un program adecvat de team building te ajută sa îți îndrepți echipa spre un obiectiv comun și spre performanță, iar în absența lui echipa ta poate fi limitată la eforturile individuale pe care le poate face fiecare membru de unul singur.

Team building-ul are un rol important în dezvoltarea comunicării angajaților și cunoașterea reciprocă. Domeniul Dâmbu Morii a pregătit o ofertă corporate atractivă pentru intervalul duminică – joi. Cei 15000 de m2 sunt puși la dispoziția echipei pentru posibilitatea organizării activităților outdoor. Oferim insula dintre râuri unde se poate organiza barbecue și foc de tabără cu băuturi tradiționale românești pentru o experiență autentică. Există o gamă largă de jocuri ce pot fi desfășurate în aer liber spre exemplu: rapelul, moon walk, pipe connections și altele.

Terasa exterioară și spațiul cu gazon natural pot constitui de asemenea baza jocurilor diverse. Mai mult decat atât, în împrejurimea hotelului veți regăsi trasee off-road pentru ATV sau zone potrivite pentru activități precum jeep tours, paint ball, atv, treasure hunt și altele.

La 2 minute distanță de hotel începe traseul către Canionul și Cascada 7 scări respectiv masivul Piatra Mare. Zona turistică din Dâmbu Morii renovată în vara anului 2015 oferă peisaje impresionante iar traseul este splendid, încărcat cu energia bună a naturii.

Cele 3 săli de conferințe având capacitatea de 60 locuri (set-up theatre), 80 de locuri (set-up theatre) și 280 de locuri (set-up round tables) pot găzdui cu succes traininguri, ședințe, întâlniri sau prezentări de firmă.

Hotelul dispune de o parcare generoasă supravegheată video oferită cu titlu gratuit, wi-fi, restaurant cu meniu tradițional românesc și o sală de jocuri (billiard, ping – pong, darts, monopoly, cărți).

În intervalul duminică – joi oferim sala de conferințe cu titlu gratuit, tarife speciale de cazare și alte facilități. Experiența noastră vastă în evenimente corporate poate transforma team building-ul dorit într-o experiență agreabilă ce se va repeta an de an.

Află acum mai multe detalii
T: 0771202202
E: office@dambumorii.ro

0771202202

 

inregistrare domenii gazduire website gazduire site gazduire web