fbpx
Timișul de Jos - Brașov, Receptie : 0771 700 800 / Evenimente : +40 724 509 404

Despre noi

DOMENIUL DAMBU MORII

La doar câteva minute de traseul ce conduce la „Cascada și Canionul 7 Scări” dar și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 1,5 hectare vă propune să vă deconectați de rutina cotidiană, să vă bucurați de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.

Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere) este completată de un restaurant, o sală de evenimente festive sau corporate cu capacitate generoasă și două săli de conferințe cu dotări specifice: videoproiector, ecran de proiecție, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteză.

Suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile în aer liber, cu altar special amenajat pe insula Domeniului Dâmbu Morii, în grădina de vară. Experiența bogată ne ajută să organizăm cu succes evenimente festive, conferințe, team building-uri, petreceri private, botezuri sau alte evenimente speciale.

NOU! Marabou – terasa cu piscină a hotelului este acum pregătită pentru desfășurarea celor mai spectaculoase petreceri în aer liber având capacitatea de 350 de locuri.

Facilitățile locației sunt completate de piscina exterioară încălzită, locul de joacă pentru copii în parcul natural, grădină de vară și parcare supravegheată video.

Alege camerele noastre si bucura-te de natura!

REZERVA ACUM

INFO UTILE

Fie că ne treci pragul în scop de afaceri sau relaxare, atmosfera caldă a camerelor îți va induce o stare de confort total. Inspirate din dragostea noastră pentru natură, lemnul masiv al mobilierului, gresia tip cotto și terasele proprii fiecărei camere vor întări legătura cu ambientul natural al localului. Camerele duble au o suprafață de 24 m2 iar camerele triple se bucură de o suprafață de 32 m2. Micul dejun este servit în restaurant în intervalul 8.00 – 10.00.

Dotări camere:
– paturi supradimensionate;
– draperii blackout;
– mini bar;
– încălzire în podea;
– seif;
– papuci de cameră (la cerere);
– uscător de păr;
– cabină pentru duș;
– plasmă;
– mobilă din lemn masiv;
– terasă proprie / balcon propriu 
fiecărei camere (cu masă și scaune la cerere).

Așteptăm cu drag să fim gazdele dumneavoastră!

0771202202

 

inregistrare domenii gazduire website gazduire site gazduire web