Nunti in aer liber langa piscina Marabou

Traieste o noapte memorabila sub cerul instelat

Team building

Bucura-te de gradina exterioara ideala pentru activitati outdoor

Nunti, botezuri, evenimente speciale

Evenimentul visat devine realitate

Evenimente corporate, team building-uri

Descopera oferta atractiva a acestui sezon

Deconecteaza-te. Bucura-te de natura

Domeniul Dambu Morii are capacitatea de 72 locuri.

Loc de joaca pentru copii

Paradisul prichindeilor in sezonul estival

Un program adecvat de team building te ajută sa îți îndrepți echipa spre un obiectiv comun și spre performanță, iar în absența lui echipa ta poate fi limitată la eforturile individuale pe care le poate face fiecare membru de unul singur.

Team building-ul are un rol important în dezvoltarea comunicării angajaților și cunoașterea reciprocă. Domeniul Dâmbu Morii a pregătit o ofertă corporate atractivă pentru intervalul duminică – joi. Cei 15000 de m2 sunt puși la dispoziția echipei pentru posibilitatea organizării activităților outdoor. Oferim insula dintre râuri unde se poate organiza barbecue și foc de tabără cu băuturi tradiționale românești pentru o experiență autentică. Există o gamă largă de jocuri ce pot fi desfășurate în aer liber spre exemplu: rapelul, moon walk, pipe connections și altele.

  • Cele 3 săli de conferințe având capacitatea de 60 locuri (set-up theatre), 80 de locuri (set-up theatre) și 280 de locuri (set-up round tables) pot găzdui cu succes traininguri, ședințe, întâlniri sau prezentări de firmă.
  • Terasa exterioară și spațiul cu gazon natural pot constitui de asemenea baza jocurilor diverse. Mai mult decat atât, în împrejurimea hotelului veți regăsi trasee off-road pentru ATV sau zone potrivite pentru activități precum jeep tours, paint ball, atv, treasure hunt și altele.
  • La 2 minute distanță de hotel începe traseul către Canionul și Cascada 7 scări respectiv masivul Piatra Mare. Zona turistică din Dâmbu Morii renovată în vara anului 2015 oferă peisaje impresionante iar traseul este splendid, încărcat cu energia bună a naturii.
  • Hotelul dispune de o parcare generoasă supravegheată video oferită cu titlu gratuit, wi-fi, restaurant cu meniu tradițional românesc și o sală de jocuri (billiard, ping – pong, darts, monopoly, cărți).

În intervalul duminică – joi oferim sala de conferințe cu titlu gratuit, tarife speciale de cazare și alte facilități. Cei 7 ani de experiența în evenimente corporate și nu numai ne vor ajuta să transformăm team building-ul dorit într-o experiență agreabilă ce se poate repeta an de an.

team-building_ddm

 

team building, team building la munte, conferinte brasov, conferinte, conferinte munte, coffee break