Nunti in aer liber langa piscina Marabou

Traieste o noapte memorabila sub cerul instelat

Team building

Bucura-te de gradina exterioara ideala pentru activitati outdoor

Nunti, botezuri, evenimente speciale

Evenimentul visat devine realitate

Evenimente corporate, team building-uri

Descopera oferta atractiva a acestui sezon

Deconecteaza-te. Bucura-te de natura

Domeniul Dambu Morii are capacitatea de 72 locuri.

Loc de joaca pentru copii

Paradisul prichindeilor in sezonul estival

Team Building 2018Succesul dumneavoastră este și succesul nostru! Domeniul Dâmbu Morii dispune de 3 săli de evenimente business (conferințe, evenimente corporate, întâlniri de afaceri, traininguri, team building-uri, prezentări).

Domeniul Dâmbu Morii a fost mereu destinația perfecta pentru team building-uri la munte. De ce? Pentru că nu oferim doar spații de cazare ci și un generos spațiu exterior pentru desfășurarea activităților. Extrasezonul este pentru orice firmă perioada perfectă de a organiza conferințe întrucât concentrarea se face pe rezultate și efectele muncii în echipă. Dispunem de toate dotările necesare pentru desfășurarea cu succes a prezentării dumneavoastră (flip chart, video proiector cu ecran de proiecție, consumabile, sonorizare) iar mai presus de toate și foarte important, sălile de conferință au lumină naturală. Două din cele 3 săli de conferința au pereți de sticlă.

 

Un teambuilding reușit este gândit în detaliu iar experiența noastră de 8 ani în domeniul evenimentelor corporate ne ajută să întâmpinăm așteptările oaspeților noștri. Spațiile de cazare oferă toate dotările specific standardelor de trei stele, restaurantul cu specific tradițional românesc oferă o varietate de produse gustoase unele preparate în casă chiar de bucătarii noștri iscusiți. Avem pregătite mai multe variante de coffee break, pauza o putem organiza chiar în aer liber, la terasa proprie fiecărei săli.

Fie că este vorba de o întâlnire de afaceri sau un training, punem la dispoziție trei săli de evenimente cu capacitate de până la 300 de locuri. Putem stabili împreună set-up-ul dorit: teatru, round tables, cabaret, banqueting șamd.

Mesele unui team building pot fi organizate cu meniu fix (servire la farfurie) sau tip bufet. Spațiul generos ne permite să pregătim momente speciale tradiționale pe insula domeniului cu foc de tabără, gustări tradiționale și băuturi fierbinți într-o atmosferă autentică românească.

Dacă ești în căutarea unei locații pentru desfășurarea unei conferințe, prezentări sau team building ne poți contacta pentru o ofertă completă. Terasa exterioară și spațiul cu gazon natural pot constitui de asemenea baza jocurilor diverse. Mai mult decat atât, în împrejurimea hotelului veți regăsi trasee off-road pentru ATV sau zone potrivite pentru activități precum jeep tours, paint ball, atv, treasure hunt și altele. La 2 minute distanță de hotel începe traseul către Canionul și Cascada 7 scări respectiv masivul Piatra Mare. Zona turistică din Dâmbu Morii renovată în vara anului 2015 oferă peisaje impresionante iar traseul este splendid, încărcat cu energia bună a naturii.

Hotelul dispune de o parcare generoasă supravegheată video oferită cu titlu gratuit, wi-fi, restaurant cu meniu tradițional românesc și o sală de jocuri (billiard, ping – pong, darts, monopoly, cărți).

În intervalul duminică – joi oferim sala de conferințe cu titlu gratuit, tarife speciale de cazare și alte facilități. Cei 8 ani de experiența în evenimente corporate și nu numai ne vor ajuta să transformăm team building-ul dorit într-o experiență agreabilă ce se poate repeta an de an.

  • Contact:
  • office@dambumorii.ro
  • 0786 170 457 

Insula cu foc de tabara team-building Camera6

Conferinta Treselle 2 Conferinta Treselle 3 Sala Premier Sala Privo 1