Nunti in aer liber langa piscina Marabou

Traieste o noapte memorabila sub cerul instelat

Team building

Bucura-te de gradina exterioara ideala pentru activitati outdoor

Nunti, botezuri, evenimente speciale

Evenimentul visat devine realitate

Evenimente corporate, team building-uri

Descopera oferta atractiva a acestui sezon

Deconecteaza-te. Bucura-te de natura

Domeniul Dambu Morii are capacitatea de 72 locuri.

Loc de joaca pentru copii

Paradisul prichindeilor in sezonul estival

Cea mai frumoasă sărbătoare a anului a fost și va rămâne cu siguranță Crăciunul! De ce să nu îl petrecem împreună?

Îți mai amintești oare vacanțele de iarnă petrecute în sânul familiei pline de voie bună? Toată lumea era la săniuș iar pe înserate bunicii așteptau copii cu masa îmbelșugată? Cozonaci, sărmăluțe, tochitură… mmm ce bunătățuri și ce momente frumoase, de neuitat. Domeniul Dâmbu Morii păstrează tradiția an de an, sejurul de Crăciun alături de cei dragi este încărcat de momente tradiționale, iată un program sumar:

 • Sâmbătă 23 decembrie vă așteptăm cu mic cu mare la Brașov. Pentru cei care vin din timp le recomandăm un săniuș pe dealurile Timișului de Jos, un spațiu generos pentru joaca copiilor.
 • Duminică 24 decembrie organizăm pe insula domeniului tăierea porcului cu preparate tradiționale, vin și țuică fiartă. Muzica din folclor va completa perfect atmosfera. Seara, Moș Crăciun trece pe la cei cuminți și împarte daruri.
 • Luni 25 decembrie ne adunăm cu toți la masa de Crăciun, povestim, ascultăm colinde și ne simțim bine alături de cei dragi bucurându-ne de acest moment mult așteptat.

Descoperă emoții de mult uitate la Domeniul Dâmbu Morii, gazda ta din această iarnă. Vrei să mergi la săniuș sau la ski? Cunoaștem toate informațiile utile așadar nu ezita să ne contactezi!

 • Detalii și rezervări:

 • T 0268 340 054

 • E receptie@dambumorii.ro

 

Craciun 2017_DDM Craciun 2017_DDM2

 

După extinderea domeniului schiabil din Poiana Brașov din anul 2010, turiștii au la dispoziție 7 pârtii de schi, cu o lungime cumulată de 24 de km întinse pe o suprafața de aproximativ 80 de hectare. În Poiana Brașov se poate schia pe pârtii cu toate gradele de dificultate: de la foarte ușor – pentru inițierea copiilor – până la pârtii cu grad ridicat de dificultate.

1. Pârtia Lupului

Este o pârtie dificilă, având lungimea de 2860 de metri și o diferență maximă de nivel de 765 de metri. Accesul pe pârtia Lupului se poate face folosind:

 • „Telecabina mare” – se pleacă pe pârtia Kanzel spre stația de sosire a telegondolei și apoi în stânga spre pârtia Lupului
 • „Telecabina mică” – urmând același traseu ca mai sus
 • „Telegondola” – intrare direct pe pârtie, în stânga telegondolei

Se mai poate folosi și telescaunul care pleacă de la jumătatea pârtiei Drumul Roșu, sau dacă se schiază doar la baza pârtiei, se poate folosi telescaunul Lupului.

2. Pârtia Sulinar

Este o pârtie pentru schiorii de nivel mediu având o lungime de 2500 de metri si o diferență maximă de nivel de 650 de metri. Accesul pe pârtia Sulinar se poate face folosind:

 • „Telecabina mare” și „Telecabina mică” pentru acces în partea superioară, plecând din pârtia Kanzel
 • „Telegondola” – se pleacă pe pârtia Drumul Roșu și se intră pe Sulinar în zona lacului

Din pârtia Sulinar se poate intra înapoi pe Drumul Roșu și se poate ajunge și la baza pârtiei Bradul folosind noua legătură disponibilă de la extinderea care a avut loc în anul 2010.

3. Pârtia Drumul Roșu

Este cea mai lungă pârtie de schi din România măsurând aproximativ 5600 de metri și având o diferență de nivel maximă de 650 de metri. Pârtia are un grad ușor de dificultate și are legături cu aproape toate celelalte pârtii din Poiana Brașov. Accesul la pârtie se face folosind:

 • „Telecabina mare” sau „Telecabina mică” – se pleacă pe pârtia Kanzel și se intră pe Drumul Roșu în zona stației de telegondolă
 • „Telegondola” – cu acces direct pe pârtie

4. Pârtia Ruia (Sub Teleferic)

Pârtia Ruia este o pârtie cu grad ridicat de dificultate, destinată schiorilor cu experiență. Accesul pe pârtie se face direct de la stația de telegondolă sau cu acces din pârtia Kanzel, dacă se folosește „Telecabina Mare” sau „Telecabina Mică”.

Ruia are o lungime totală de 1035 de metri si o diferență maximă de nivel de 650 de metri.

5. Pârtia Kanzel

Are o lungime de 450 de metri și are ca punct de plecare stația de la „Telecabina Mare”, fiind practic pârtia de legătură între stația de telecabină și celelalte pârtii.

6. Pârtia Bradul

Este cea mai populară pârtie de schi în rândul începătorilor, fiind și singura pârtie dotată cu instalație de nocturnă. Pârtia este deservită de o instalație de teleschi și este de cele mai multe ori foarte aglomerată. Începând cu sezonul 2013-2014, administratorii pârtiei vor să amenajeze și o zonă specială pentru copii dotată cu un trotoar rulant.

Pârtia are o lungime totală de 465 de metri și o diferență maximă de nivel de 80 de metri.

7. Pârtia Stadion

Este cea mai ușoară pârtie din Poiana Brașov, destinată copiilor și celor care se urcă pentru prima oară pe schiuri sau pe placa de snowboard. Este locul ideal pentru a deprinde mișcările de bază și pentru a exersa urcatul cu teleschiul. Are o lungime de doar 325 de metri și o diferență de nivel de 30 de metri.